Holland Sail. Sailing on traditional sailing ships in the Netherlands.
Request quote Availability
You are here:

Radboud 40

Radboud 40

Groot - Ruim - Luxe

  • Max. number of guests day trip: 60
  • Max. number of guests overnight: 40
  • Max. number of guests catering: 40
  • Port of embarkation...:  Enkhuizen, other ports after consultation
  • Sailing Areas:  IJsselmeer, Frisian Sea, frisian lakes
Request quote Prices Availability
Hiswa-lid Hiswa-member
Book your sailingtrip safely and securely More info

Description

De zeer ruime Radboud nodigt u uit voor een luxueuze zeilcruise. De 55 m lange driemastklipper Radboud behoort tot de meest luxe en grootste zeilschepen van de hele Nederlandse vloot. Aan boord zijn er bedden voor in totaal 48 gasten in de 18 comfortabele hutten met elke een eigen douche en toilet. Het schip is te huur voor een vaste prijs voor het gehele schip in de weekenden en weken maar het is ook mogelijk voor een kleinere groep gebruik te maken van het schip gedurende de midweken. Daarbij kunt u zelf uw comfort en luxe niveau bepalen: is uw groep wat kleiner dan kunt u over een deel van de hutten beschikken tegen een lagere prijs

Tijdens dagtochten kunnen tot 60 gasten dit 'ruimtewonder op zee' ervaren. Twee salons bieden de gasten vele mogelijkheden zich te vermaken.

Sinds Juni 2018 zijn Chris en Grete Prins de trotse eigenaar van de Radboud. Als jong ondernemersechtpaar met 2 kleine dochters hebben zij al ruime ervaring met hun eerste schip, de Klipper Welvaart die sinds 2010 in hun bezit is. Zeilervaring en professionele omgang met de gasten hebben zij dus al langere tijd in hun vingers. Met de overname van de Radboud verbreden zij hun bedrijf. Op de Radboud kunnen de gasten ondanks de grootte van het schip zowel actief als relaxed zeilen. Zo is het ook mogelijk dat een deel van de gasten meehelpt deze grote zeiler tot haar volle pracht te brengen. Dat biedt de gasten variatie in het gebruik van het schip. Zowel families, vriendengroepen als beroepsmatige groepen kunnen goed uit de voeten op de Radboud.  In de grote, apart gesitueerde keuken aan boord kunt u zelf koken maar u kunt zich ook laten verwennen met een perfecte catering die door de scheepskok verzorgd wordt. De driemastklipper Radboud en de familie Prins heten u van harte welkom aan boord!

Photo

Click a photo to enlarge

Plan

Characteristics

220vBinnen besturingBuiten besturingBoegschroefGPSMarifoonStromend waterStuurwielVerwarmingWalstroom
Year of constr.
1909
Length
55
Breath
7.55
Draught
1.5
Ship type
klipper
Rigging
Three-masted rig
Sail surface
525 m2
Engine type
GM 360 PK
Tank content
6000 l
Voltage
24/220 volt
Drinking water
10.000 l

Features Kitchen

Refrigerator
400 L
Freezer
60 L
Gasstove
6 burners
Oven
yes
Coffee machine
yes
Bar
yes
Draught beer
yes
Dishwasher
yes
Mixer
yes

Terug naar het overzicht